Vår organisation

Geografisk lokalisering

Klätterservice har sitt säte i Höganäs och projektledningskontor i Malmö, Stockholm och Östersund.

Vi utför projekt landsövergripande och har även arbetat på den internationella marknaden med uppdrag i bland annat Danmark, Norge, Polen, Turkiet och Japan.

Styrelse

Anton Torsholm

Anton Torsholm

Christophe Dance

Christophe Dance

Robert Källström

Robert Källström

Jon Enström

Affärsområden

Bygg & Fastighet

Bygg- och fastighetssektorn insåg snabbt fördelarna med reparbete. Arbeten på alla nivåer kan startas snabbare och störningarna på omgivningen är minimala – vid trafikerade vägar, på innergårdar eller svårtillgängliga platser. Exempel på uppdragsgivare är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare m. fl.

Industri & Infrastruktur

Våra reparbetare har mångårig erfarenhet av infrastrukturprojekt som exempelvis inspektion av kraftverk, broar och betongkonstruktioner. Vi är också en viktig samarbetspartner till den svenska tillverkningsindustrin samt energisektorn där vår metod minimerar produktionsstörningar och driftstopp. Exempel på uppdragsgivare är aktörer inom vattenkraft, tillverkningsindustrin m. fl.

Innovation

Arkitekter och konstruktörer anlitar oss när de projekterar nya byggnader och behöver kunskap för att bygga fastigheter lämpade för reparbete. Förvaltare blir vi kontaktade av för att anpassa befintliga fastigheter. Vi på Klätterservice bedriver ett mycket aktivt och lösningsinriktat idéarbete i nära samarbete med våra kunder. Exempel på uppdragsgivare är arkitekter, byggföretag, förvaltare, konstruktörer m. fl.

Utbildning

Vår ambition är att öka kunskaperna om säkert arbete på hög höjd. Ökad kunskap är nyckeln till säkrare arbetsmiljöer och minskar risken för arbetsplatsolyckor. Vi håller certifierande kurser för reparbete enligt SPRAT samt utbildar inom fallskydd och räddning. Vi är även återförsäljare av modern och säker utrustning.