Är du en höjdare?

Att arbeta med Klätterservice ska vara kul, utvecklande och givande men kan också vara ett jobb där du får en del tuffa uppgifter och krävande övningar. Våra och kundernas krav är höga men ger dig samtidigt möjligheten att utvecklas med de bästa inom reparbete i Sverige.

Vi satsar på vidareutbildning för våra anställda för att vi ska fortsätta vara bland de bästa på marknaden. Vi är även måna om att skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt.

Läs gärna våra policydokument om:

Rekrytering pågår!

Vi har en mängd spännande uppdrag som vi söker medarbetare till, med tjänstgöringsort Malmö eller Stockholm. Vi söker:

Vi behandlar ansökningarna löpande och försöker återkoppla så snabbt vi kan. Om du skickar en ansökan som vi vill gå vidare med kan du komma att bli inbjuden till en rekryteringsdag. Under den dagen får vi en chans att bekanta oss med varandra genom intervjuer och övningar i grupp, vilka sedan ligger till grund för en ev anställning.

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@klatterservice.se

Kontaktperson Malmö: Anton Torsholm 040 188 177
Kontaktperson Stockholm: Martin Ingemansson, 070-300 48 04

Sökes: Material- & logistikansvarig

2017-09-10

Vill du påbörja en spännande karriär på Klätterservice? Vi befinner oss i en expansiv fas och för att möta våra kunders behov söker vi en material- och logistikansvarig kollega på vårt kontor i Hagsätra som vill vara med och bryta ny mark inom reparbete.

Klätterservice är ett ledande företag inom reparbete som utför professionella hantverksuppdrag i rep inom affärsområdena BYGG & FASTIGHET, INFRASTRUKTUR & INDUSTRI, INNOVATION, UTBILDNING. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och anställda genom ett starkt och ärligt engagemang samt att alltid leverera de bästa tjänsterna på marknaden.

Material- och logistikansvarig är en viktig intern servicefunktion till våra kollegor ute på projekt. Analysera behov och kontinuerligt utveckla arbetssätt och processer för att göra arbetet smidigare, effektivare och roligare.

Arbetsuppgifterna kan kort beskrivas som

  • Kontroll på ut- och ingående utrustning för våra olika projekt.
  • Skötsel av vår fordonsflotta där allt från bokning av service på bilarna till besiktning och att bilarna är hela och rena redo att möta allmänheten på Sveriges gator.
  • Ansvara för Stockholms PPE-program. PPE står för Personal Protective Equipment.
  • Driftansvar för våra lokaler i Stockholm.

Du som söker tjänsten bör vara en organisatör ut i fingerspetsarna som tycker att ordning och reda är det roligaste och viktigaste som finns.
Vidare vill vi att den sökande känner stimulans av att ha kontakt med kunder och leverantörer då din roll även innefattar en säljande och inköpande roll.

För att kunna få jobbet krävs att du har b-körkort då din arbetsdag kan innebära att du behöver ta dig ut på våra olika projektplatser.

Din ansökan ska innehålla:
• CV / Meritförteckning lista dina erfarenheter och kompetenser.
• Personligt brev med beskrivning av dig själv.

Sista ansökningsdag förlängd till: vi behandlar ansökningar löpande.
Skicka ansökan via e-post: martin@klatterservice.se
Kontaktperson Stockholm, Martin Ingemansson 070-300 48 04

Välkommen med din ansökan!